4.10.11

25 ευρώ το εισιτήριο στα Μέγαρα για τις αναμεταδόσεις!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ**** χτενίζεται.

Ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες που δεν αρέσκονται στο υβρεολόγιο αλλά δεν υπάρχει καμία άλλη πρόταση για περιγράψει καλύτερα αυτό που νιώθω και θέλω να εκφράσω όταν διαπίστωσα ιδίοις όμμασι ότι για να δεις την κινηματογραφική αναμετάδοση της Metropolitan Opera πρέπει να πληρώσεις 25 ευρώ!  Συγνώμη, οι φοιτητές και οι μαθητές θα δώσουν 20!!!!!

Είμαστε σοβαροί επιτέλους σ' αυτή τη χώρα; Ζούνε στην πραγματικότητα οι υπεύθυνοι των Μεγάρων (και στην Αθήνα ίδια τιμή έχουν βάλει)! Ποιος θα δώσει 25 ευρώ για να δει σινεμά? Μωρέ πάμε καλά;

Και αν είναι τόσο ακριβός ο εξοπλισμός και το συμβόλαιο με την αμερικάνικη λυρική σκηνή αν σέβεσαι τον απλό πολίτη/πελάτη σου λες ένα μεγάλο όχι και ψάχνεις άλλες εναλλακτικές. Αναμεταδόσεις κάνουν και θέατρα της Ευρώπης. Δεν χτυπάς στο κεφάλι τον πελάτη. Εκτός αν πελάτης για τα μέγαρα είναι μια άλλη κοινωνική τάξη...

Στην Πρέβεζα γιατί το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ? 

Αν θέλω να σεβαστώ τον εαυτό μου πρώτα απ' όλα, δε θα πατήσω το πόδι μου εκεί. Νιώθω απαξιωμένη, νιώθω ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και με περιφρονούν. Όχι κύριοι, υπάρχουν όρια και εσείς τα ξεπεράσατε. 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

37 comments:

mahler76 said...

25 ΕΥΡΩ?????????? ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ!!! Αίσχος!!!

Neco73 said...

Αίσχος! Ντροπή! Απαράδεκτον!

Η όπερα,το Λυρικόν Θέατρον γενικότερα η λόγια μουσική, απευθύνεται εις καλλιεργημένα, μορφωμένα και οικονομικά ευημερούντα μέλη της κοινωνίας και δη την ελίτ της κοινωνίας!

Τα μέλη αυτά έχουν και μια υπομονή! Όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους! Είναι δυνατό να μεταδίδουν εκ την Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης και το εισιτήριο του θεάματος να είναι ΜΟΝΟΝ 25 γιούρια; ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΝ! Δηλαδή ο κάθε παρακατιανός και υποδεέστερος που μπορεί να διαθέσει τούτο το ευτελέστατον και μίζερον ποσόν, μπορεί να παρακολουθήσει, ούτο το ευγενές και ανώτατο θέαμα; ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ! Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ! ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!

Δια τούτο αιτούμεθα την ΑΜΕΣΗ αύξηση του εισιτηρίου εις τα 100 γιούρια το φοιτητικόν τουλάχιστον. Και μη διανοηθούν οι κύριοι διοργανωταί, όπως διαθέσουσι το κανονικόν εισιτήριον να είναι 105 γιούρια. Τουλάχιστον 200 και το ποσόν αυτό να αφορεί τις μακρινές ζώνες.

Όσο για αυτούς που θέλουν παρά ταύτα, το ευγενές αυτό θέαμα, ότινον απευθύνεται εις την εκλεκτή και οικονομικά ευήμερη κοινωνική ελίτ και δεν δύνανται δεν ημπορούν να διαθέσουν το ανάλογον ποσόν, να υπάγουν εις την Πρέβεζα να το παρακολουθήσουν.Το φιλόπτωχον ταμείον, θα κάνει έρανον για την απόδοσην του εισητηρίου του ΚΤΕΛ προς Πρέβεζαν και έπειτα μπορούν να αυτοκτονήσουν όπως διέπραξε και ο Καρυωτάκης. Η φιλανθρωπία φιλανθρωπία αλλά και όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε τα όρια.

Ευχαριστώ και ελπίζω εις δημοσίευσην και όχι εις λογοκρισίαν και απόκρυψης της απλέτου φωτός αλήθειας.


Υ.Γ.: Το σαρκαστικόν, περιπεκτικόν και χλευαστικό των παραπάνω, επλίζω να έγινε αντιληπτο. Αν όχι ακόμα καλύτερα, θα έχει πιο πλάκα!

Gloriana said...

Πλάκα, πλάκα, πας και βλέπεις ζωντανά ρε συ στην Ευρώπη ΤΙΣ παραγωγές με ΤΑ ονόματα στην ίδια τιμή!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!

Anonymous said...

Ok ειναι ακριβο το εισιτηριο-απαραδεκτο-αλλά μην ξεφευγουμε...@gloriana με 25€ μπορει να βρεις καμια θεση ορθιων σε "πρωτες" οπερες..κι αμα ειναι κανς jonas ή αννουλα ουτε αυτο..

Gloriana said...

Όχι δεν είναι έτσι. Κάνε μια έρευνα γιατί εγώ την ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ στα Λυρικά Θέατρα της Ευρώπης και θα διαπιστώσεις ότι εγώ δεν ξέφυγα πουθενά, τουναντίον, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

Neco73 said...

Εγώ πάντως φέτος είδα ΖΩΝΤΑΝΟ Ευγένιο Ονέγκιν από το θέατρο Bolshoi που ήρθαν στο Φεστιβαλ Αθηνών με 25Ε με εξαιρετικές θέσεις και ποιότητα παραγωγής και ερμηνείας καταπληκτική (που την βρήκαν αυτή την Τατιάνα ακόμα απορώ). Για μένα η τιμή δεν παίζει ρόλο, θα μπορούσα να τα δώσω αλλά αυτό που σερβίρεται, δηλαδή μια αναμετάδοση και όχι θέαμα ζωντανό επί σκηνής, δεν θα πρέπει να το υπερτιμάται. Άντε να έχει τιμή λίγο μεγαλύτερη από την παρακολούθηση ενός έργου σινεμά, νομίζω ότι θα ήταν το ορθολογικό. Η παράνοια για τέτοιες τιμές και ανατιμήσεις που δημιουργείται λόγω εποχής (και όχι μόνο σε αυτό) είναι απίστευτη και πρέπει να πούμε όχι. Μάλλον δεν θα πάω και εγώ θα προτιμήσω π.χ. τον Σαμψων και Δαλιδα που δεν θα είναι της ΜΕΤ αλλά εγχώριας παραγωγής και ας είναι ακριβότερο το εισιτήριο (το δικαιολογεί η ζωντανή παραγωγή).

Για να μην πω ότι η Met εκπέμπει δορυφορικά το σήμα της, η λήψη γίνεται από τους διάφορους φορείς μέσω του δορυφόρου intlsat και το σήμα δεν είναι κωδικοποιημένο!!! Μπορούσε οποιοσδήποτε να δει την όπερα με δορυφορική εγκατάσταση. Η μετάδοση φυσικά HD!

Gloriana said...

Neco με κάλυψες σε όλα... γιατί το ακούσαμε και αυτό ότι ΕΜΕΙΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ...

Anonymous said...

ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΚΙ ROH Η MUNICH GLORIANA ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΙΝΑ ΟΣΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ..ΚΑΝΕΝΑ..
ANYWAY...
KATΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΜΨΩΝ..'Η ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ...ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ...ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ..

Gloriana said...

Ρε συ τι να σου πω, τράβα να πληρώσεις 25 ευρώ να δεις κινηματογράφο!
Έχω πάει σε αρκετά λυρικά θέατρα έξω, άσε με να έχω την άποψή μου.

Neco73 said...

Ίσως να ξεφεύγει κάποιος ως προς την υπερβολική αντίδρασή και την εμμονή του για το ακριβό εισιτήριο. Δεν είναι εκεί το θέμα, τουλάχιστο για μένα προσωπικά.
Οι φίλοι της όπερας στην Ελλάδα, οι οποίοι τείνουν πολύ κοντά στο 0%, όσοι υπάρχουν έχουν ήδη τις διεξόδους τους στον κόσμο αυτό με τον ένα ή άλλο τρόπο. Δεν θα περιμέναμε θα και το Όμιλο Αnt1 "του καναλιού της νοικοκυράς" όπως έχει ονομασθεί από τους μαρκετίστες ως προς το target group του, να ξέρει να διαχειρισθεί αυτό το θέμα, το οποίο δεν είναι διόλου εμπορικό και ούτε μπορεί να το κάνει! Οπότε ούτε κρύο, ούτε ζέστη, μια ακόμη προσπάθεια, που θα έπεφτε ούτως ή άλλως στο κενό. Αδιαφορία λοιπόν για μένα. Από το παράλογο της λογικής τους μόνο αδιάφορο με αφήνει (και όχι αγανακτισμένο) και δεν έχω πλέον ούτε την περιέργεια να πάω.

Θα πρέπει όμως να δεχτούμε ότι όλοι μπορεί να μην σκέφτονται έτσι; Είναι οι περισσότεροι ή οι λιγότεροι από τους σχεδόν μηδενικούς φίλους του θεάματος; Μήπως είναι ασύμφορή τελικά μια τέτοια προσπάθεια; Γίνεται για κάποιους άλλους λόγους πέραν την προσφοράς στο κοινό που ενδιαφέρεται για την όπερα; Άλλα μονοπάτια αυτά.

Αδιαφορία λοιπόν και όχι αγανάκτηση, είναι η θέση μου.

Anonymous said...

Συμφωνω απολυτα αδιαφορια κι οχι γκρινια..αααα
Εχει η ROH 9£ ticket για τραβιατα με valenti(μεγαλο ονομα..) για...όρθιο:-)

Opera europe said...

Gloriana..ηρεμησε ..για να δεις οπερα στας ευρωπας ,επαναλαμβανω να ΔΕΙΣ...θες ενα καθολυ ευκαταφρονητο ποσο και σιωουρα πανω απο 50€...όλα τα φτηνα ειναι απλως για να μπεις

Gloriana said...

Εγώ ήρεμη είμαι, εσύ είσαι εκτός πραγματικότητας.
Σου απάντησαν ήδη 2 χρήστες πιο πάνω-που προφανώς εννοείς να αγνοείς- οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να επαναλάβω τα αυτονόητα.

Gloriana said...

Παιδιά σας καταλαβαίνω και μάλιστα θαυμάζω την πρότασή σας για αδιαφορία.
Θα μου επιτρέψετε να μην είμαι τόσο ανώτερος άνθρωπος και να επιλέγω να εκφράσω θυμό σε θέματα που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή.

Anonymous said...

Τα εισιτήρια στην ΜΕΤ ξεκινούν από 11 ευρώ όρθιος (15 δολλάρια) και με θέση από 18 ευρώ (25 δολλάρια) στο Family Circle.
(Στην ορχήστρα βέβαια ξεπερνούν τα 200 ευρώ)

Άρα εμείς μεθαύριο θα πληρώσουμε 25 ευρώ, ενώ κάποιοι τυχεροί που είναι στην Ν.Υ. θα πληρώσουν την ίδια παράσταση ΖΩΝΤΑΝΑ, 11 ή 18 > ευρώ.
Ωραίος ο Αντένα!
Fresh!
Παναγιώτης


Σημ. Πολλές φορές παρακολούθησα παρστάσεις στην ΜΕΤ, τις τιμές τις γνωρίζω πολύ καλά.

Anonymous said...

Συνέχεια του προηγούμενου:

Για την ίδια παράσταση, με την Angela Meade (γιατί με την Netrebko έχουν εξαντληθεί), βρήκα μόλις ΤΩΡΑ εισιτήριο με 103 δολλάρια (δηλαδή 75 ευρώ) για τις 24 Οκτωβρίου, στην Ορχήστρα παρακαλώ.

Μπορείτε να το επιβεβαιωσετε εδώ:

http://www.metoperafamily.org/metopera/season/single/reserve.aspx?perf=11527


Παναγιώτης


ΥΓ
Ίδιες τιμές φυσικά είχαν και για την Netrebko από 18 ευρώ και πάνω. Μόνο η Πρέβεζα τελικά αξίζει τον έπαινο.

mahler76 said...

Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα για να κάνουμε τις συγκρίσεις να δούμε πόσο στοιχίζει σε άλλες χώρες το αντίστοιχο προϊόν δηλαδή η αναμετάδοση. Διότι στα εισιτήρια της ΜΕΤ μην ξεχνάτε και άλλα 1000 να πάς και να έρθεις και να μείνεις Νέα Υόρκη.

Anonymous said...

Δεν πρέπει να κάνουμε συγκρίσεις με τις άλλες χώρες, αλλά με την Ελλάδα.
Και στην Ελλάδα οι αναμεταδόσεις της ΜΕΤ κοστίζουν 8 και 9 ευρώ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (Ιωάννινα και Πρέβεζα).
Γιατί ο Αντένα και τα Μέγαρα το πηγαίνουν από τα 8 ευρώ στα 25 ευρώ; Τι προμήθεια είναι αυτή; Ούτε Βατοπέδι…

Πώς είναι δυνατόν να δούμε μεθαύριο τον «Σαμψών και Δαλιδά» στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τιμές από 15 έως 50 ευρώ ΖΩΝΤΑΝΑ, και την ίδια στιγμή να δούμε ΣΙΝΕΜΑ την Νετρέμπκο με 25 ευρώ;

Και πώς δικαιολογείτε την πολιτική του Αντένα και των Μεγάρων, όταν στην αναμετάδοση της Τραβιάτας την Άνοιξη (με Ντεσέ) θα πληρώσουμε 25 ευρώ, όταν την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ παραγωγή (με Νετρέμπκο) έδειξε δωρεάν η ΕΡΤ 1 το καλοκαίρι;

Παναγιώτης

mahler76 said...

άλλο η μετάδοση της ΕΡΤ σε τετράγωνο κάδρο (κοινώς κομμένο-ζουπιγμένο) και σε ανάλυση 1/3 της full HD και άλλο οι μεταδόσεις για τις οποίες μιλάμε. Τώρα εδώ μιλάμε για Μέγαρα μουσικής με άλλα ενοίκια κλπ. Επίσης αν πάς να δείς τον Σαμψών live θα πονέσουν τα αυτιά σου. Εγώ ας πούμε Φάουστ θα δώ την αναμετάδοση και όχι της Λυρικής γιατί δεν αντέχω τα εμφράγματα.

tristan said...

Το θέαμα πραγματικά αξίζει...καμμιά σχέση με τηλεόραση...ειδικά τα κοντινά πλάνα...για αυτό και η τεράστια επιτυχία παγκοσμίως...επίσης νομίζω οτι είναι καλύτερα σε τυπική μικρή αιθουσα σινεμα στυλ village π.χ. παρά στο Μέγαρο. όσο μικρότερη αιθουσα τόσο καλύτερος ήχος. Στη Πρέβεζα και στα γιαννενα η τιμή ηταν και είναι αποτέλεσμα επίμονης διαπραγμάτευσης, για αυτό και παραμένει τόσο χαμηλή. Είναι προφανές οτι με 20 ευρώ δεν επιβιώνεις στην επαρχία. Αλλά εδώ στη Πρέβεζα βάζουν όλοι ένα χεράκι και γίνονται σχεδόν όλα εθελοντικά (αφίσες, μετάφραση, handouts, κρασάκι στο διάλλειμα,κτλ)...και δεν γίνονται με contractors.

mahler76 said...

@ tristan
παίζει επιχορήγηση από κάπου? Διότι γνωστός μου σε εταιρία διανομής ταινιών που ήθελε να κάνει το αντίστοιχο, μου έλεγε οτι με 20 ευρώ θα έβγαιναν οριακά ως προς το κόστος.

Gloriana said...

Να σου πω κάτι ρε Μαλερίνε? Αν είναι να μην 'βγαίνεις' με ένα μη προκλητικό ποσό, ε τότε μην το κάνεις.
Ή αν θες, κάνε το σε μια πιο μικρή αίθουσα με λιγότερα κόστη. Αλλά ειδικά αυτή την εποχή μια τέτοια τιμή είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
Αν και κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη τιμή για κάθε εποχή.

mahler76 said...

όπως βλέπεις δεν την έκαναν την έκανε ο ANT1. Απλά με ενδιαφέρει πως γίνεται από τα 8 να πηγαίνουμε στα 25 ευρώ. Ποιός και γιατί παίρνει τα χρήματα αυτά.

Gloriana said...

Συνεργάστηκαν μαζί του?

mahler76 said...

με ποιον εννοείς?

Gloriana said...

Τα Μέγαρα με τον Αντέννα, υποθέτω, εν προκειμένω.
Σου λέει ο Αντέννα θέλω το εισιτήριο να ειναι 25 ευρώ? Του λες, άντε γεια δε θέλω να κοροϊδέψω το κοινό μου.
Απλό δεν είναι?

mahler76 said...

μα μέσα στα 25 ευρώ είναι και τα λεφτά του Μεγάρου. Δεν νομίζω να δίνουν τσάμπα την αίθουσα.

Gloriana said...

Μην το ψάχνεις οι Πρεβεζιώτες δεν βγάζουν φράγκα απ' αυτό, οι Μεγαλοκαρχαρίες το κάνουν για να βγάλουν.
Μεράκι-αγάπη για την τέχνη καθαυτή VS εμπόριο

mahler76 said...

μα αυτό λέω. Θα ήθελα να ήξερα ποια είναι τα φράγκα που ζητάει η ΜΕΤ για να δούμε τελικά τι πάει που. Τώρα λογικά το Μέγαρο δεν θα δώσει την αίθουσα τσάμπα κάτι που στην Πρέβεζα αν γίνεται σε δημοτική αίθουσα ας πούμε θα είναι τσάμπα.

tristan said...

Η αιθουσα στην πρέβεζα είναι του Δήμου (τσαμπα). Η μετ ζητάει ένα μικρό στανταρ ποσό (έξοδα δορυφόρου)και ποσοστό επι των εισιτηρίων, άρα δεν χρειάζεται επιχορήγηση, απλά βγαίνουν τα έξοδα ισα-ισα και υπάρχει πολύς εθελοντισμός.
Απλά παγκοσμίως θέλουν το "met in hd" να έχει διπλάσιο περίπου εισιτήριο του τοπικού εισιτηρίου σινεμα...και εδώ έγκειται η διαπραγμάτευση...ώστε να πειστούν στα 8. Αλλά ξέρουν ότι στην πρέβεζα είμαστε ερασιτέχνες λάτρεις εθελοντές και δεν μας "πουλησαν" στον αντεννα...και μας ανανέωσαν ασυζητητί το περσινό συμβόλαιο...αλλά το εξωφρενικό είναι ότι τα site του αντεννα λέει "για πρώτη φορά στην Ελλάδα" ενώ ξέραν ότι εμείς είμαστε στον τρίτο χρόνο...και αρνούνται να το αφαιρέσουν από το site παρά τις οχλήσεις...και κάνουν ότι δεν υπάρχουμε...αλλά εμείς θα είμαστε και του χρόνου...

mahler76 said...

χμ, η αίθουσα είναι σίγουρα ένα μεγάλο ποσό. Όσο γι τον ΑΝΤ1 κράχτε τους!!!

tristan said...

Άλλοι χτίζουν όπερες από την αρχή και άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν ένα φτηνό εισιτήριο...

Gloriana said...

Έτσι Τρίσταν, ούτε καν ένα προσιτό, τι να λέμε τώρα...

Anonymous said...

Η ΜΕΤ λαμβάνει το 50% των εισιτηρίων. Ο ΑΝΤ1 το 35% και το υπόλοιπο 15% πάει στις αίθουσες.

Παναγιώτης

Υ.Γ. Πάντως η χθεσινή παράσταση ήταν άψογη. Την παρακολούθησα στην Βέροια, στο σινεμά «Σταρ», στην μοναδική ιδιωτική αίθουσα της Ελλάδος που αναμεταδίδει την ΜΕΤ (παρ’ όλο που έχουν και εκεί Μέγαρο), με καλύτερη ευκρίνειας οθόνη από αυτήν της Πρέβεζας. Όμως στην Πρέβεζα, νοιώθεις διαφορετικά, πολύ οικεία.
Επιπλέον η προσπάθεια της Πρέβεζας (και πριν των Ιωαννίνων) είναι άξιας συγχαρητηρίων, όπως και αυτή του κινηματογράφου της Βέροιας.
Είναι σίγουρο πάντως ότι όλη αυτή η προβολή θα επηρεάσει θετικά την Ελλάδα που ακόμη βολοδέρνεται μεταξύ Ανατολής και Βαλκανίων,

tristan said...

Πολύ χαίρομαι Παναγιώτη. Παρά τα 20 ευρώ, οι πόλεις πρέπει να αυξηθούν...

Μικρός Μπετόβεν said...

Συγχαρητήρια στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα, 1ον γιατί κάναν τις μεγάλες πόλεις να φανούν ζουλού με τέτοιες πολιτιστικές και φιλάνθρωπες αν θες κινήσεις.
Και 2ον γιατί όντως ήταν πρώτοι και να πα να γαμηθεί ο αντ1.
Σκόπευα να πάω σε κάθε μια παράσταση. Μέχρι που είδα το εισητήριο.
Πράγματι, βρίσκεις εισητήρια σε φτηνές θέσεις ή ορθίων στις μεγάλες όπερες του εξωτερικού με κάτω απο 15Ε. Εγώ έχω δει Jose Cura στο Royal Opera House του Λονδίνου με τόσα.
Και αν μπόρεσε η Πρέβεζα -το κέρατό μου- να κρατηθεί στα 8Ε, γιατί να μην μπορούσε κι ο φραγκοφονιάς ο ΑΝΤ1 να αρκεστεί έστω στα 15??? Να πα να γαμηθεί.

Anonymous said...

Στα Ιωάννινα γιατί σταμάτησαν τις αναμεταδόσεις της ΜΕΤ; Ήταν τόσο "ζεστά" και εκεί. Σαν την Πρέβεζα.
Π